Látkový kapesník nebo ten papírový? Víme, který je lepší

Časy se mění a také kapesníky podléhají módě. Tradiční látkový kapesník mnozí z nás časem vyměnili za ten jednorázový, papírový. Lidstvo se tak rozdělilo na dva tábory, na zastávce tradičních látkových kapesníků a příznivce moderních papírových kapesníků. Každý jsme zkrátka jiný a každému vyhovuje něco jiného.

Navzdory pokroku klasický látkový kapesník je prakticky nesmrtelný a mnozí na něj stále nedají dopustit. Ač je v dnešní době někdy obtížné ho sehnat, látkové kapesníky nezmizely úplně. Stále si můžete vybírat ze široké nabídky různých barev a vzorů. Tradiční látkové kapesníky ze 100% bavlny jsou skvělým pomocníkem nejen pro váš nos. Čistým kapesníkem si snadno vyleštíte brýle, otřete obličej, nebo jím ovážete drobné poranění. Látkový kapesník se hodí pro manažera jako doplněk k obleku i pro montéra na otření rukou. Klasický látkový kapesník je zkrátka věčný, nepotrhá se a vydrží nám celé roky. Stačí ho pouze vyprat a je znovu připraven k použití. Bavlněný kapesník navíc ocení i alergici, protože je k nosu velmi jemný a nedráždí ho. Ačkoliv mnoho z toho zvládne i kapesník papírový, zkuste si třeba udělat uzel na papírovém kapesníku.

Látkový kapesník navíc ocení i všichni zapálení ochránci životního prostředí, jelikož se jejich používáním nehromadí zbytečně odpad. Vyžehlit látkový kapesník navíc zvládne opravdu každý.

Klasický látkový kapesník je nezbytným doplňkem nejen pro muže. Ze široké nabídky dámských i pánských kapesníků české výroby si určitě i vyberete ten svůj. Můžete si vybrat kapesníky jak sněhově bílé, tak v decentních barvách zdobené proužky. Velmi oblíbené jsou také kapesníky s ručním potiskem not, ty dozajista potěší nejednoho hudebníka.
Kapesníky můžete navíc použít jako krásný dárek pro vaše blízké, vzhledem k decentnímu balení v luxusní krabičce.

A co vy, máte po ruce svůj oblíbený kapesník?

341-damske-kapesniky-v-setu-po-6-v-pruhl

Všechny komentáře