Dětské zelené povlečení - bavlněný satén

1 190 Kč s DPH

Vykouzlete svým dětem postel veselou jako jarní louka. Vneste do dětského pokojíčku přírodu a slunce, přitom jemnost a péči. Povlečení z bavlněného saténu v rozměru 140x200 cm, na zip a bez žehlení.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Vneste do dětského pokoje dotek přírody a pozitivní energie. Díky barevné skladbě zelené se budu děti cítit jako na jarní louce. Design v odstínech zelené, doplněný motivy sluníček, spirál a teček, přináší do dětského světa kousek přírody a pozitivní energii. Toto povlečení, vyrobené z kvalitního balněného materiálu v úpravě satén, zaručuje pohodlný a nerušený spánek.

Povlečení je ušité z velmi příjemné 100% bavlněné tkaniny v saténové úpravě. Jemně česané příze v atlasové vazbě zaručují hebkost, dokonalou savost a hřejivost. Ložní povlečení je opatřeno nežehlivou úpravou umožňující po vyprání, lehkém odstředění a usušení volně v závěsu velmi rychlou a snadnou údržbu, kdy se nemusí žehlit. Zipový uzávěr ušetří práci při povlékání a svlékání povlaku z peřiny.

Pro zachování  nejlepších užitných vlastností ložní soupravy se řiďte symboly pro ošetřování. Ložní soupravu perte po rubu a zapnutou. Používejte prací prostředky na jemné a barevné prádlo. Před prvním použitím doporučejem povlečení vyprat.

Materiálové složení ložní soupravy je 100% bavlna.

Rozměry: povlak na peřinu 140x200 cm nebo v prodloužené délce 140x220 cm a polštář 70x90 cm

Upozornění: Barva povlečení může na počítači vypadat mírně jinak než ve skutečnosti, a to s ohledem na nastavení vašeho monitoru.

Prohlédnuté produkty