Tradiční kuchyňská utěrka/ručník - 1 kus

69 Kč s DPH

Vysoce odolná kuchyňská utěrka/ručník je často vyhledávaný pro náročné i profesionální provozy, např. kuchyně a orginace, kde je třeba dbát na čistotu. Lze použít jako ručník, který má praktické poutko na zavěšení. Bavlněná utěrka je příjemná na omak a má vysokou gramáž 100% egyptské bavlny.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Vysoce odolná kuchyňská utěrka/ručník je často vyhledávaný pro náročné i profesionální provozy. Tyto ručníky bavlněné jsou odolné do provozů mají praktické poutko na zavěšení. Lze použít i jako pracovní ručník pro profesionální provozy -  např. kuchyně a orginace, kde je třeba dbát na čistotu. Jsou vyhledávané pro svou stálost a možnost prát na 95 stupňů. Bavlněný pracovní ručník/utěrka s praktickým poutkem na zavěšení Vám nabízíme ve čtyřech barevných variantách (modrá, červená, zelená, šedá) s kostkovaným vzorem. Utěrka na nádobí má vysokou gramáž 100% egyptské bavlny. Díky tomu je ručník/utěrka je příjemná na omak.

Velikost pracovního ručníku je 50 cm x 70 cm

Materiál: 100% egyptská bavlna, žakár

Vysoká gramáž: 230 g/m2

Tradiční bavlněná kuchyňská utěrka (ručník do kuchyně) je snadné udržovat. Tyto bavlněné utěrky na nádobí můžete běžně vyprat v pračce na 95 stupňů. Lze sušit v sušičce a žehlit při střední teplotě.

Hledáte pracovní froté ručník z bavlny? Podívejte se na Ekonomický výhodný set 3 ručníků

Prohlédnuté produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: