Bavlněné utěrky v ekonomickém balení - sada 5 kusů

175 Kč s DPH

Kuchyňské utěrky s praktickým poutkem na zavěšení. Bavlněné utěrky nabízíme v šesti barevných variantách. Jde o ekonomy set utěrek do kuchyně obsahující pět kusů utěrek ze 100% bavlny, bez které se neobejde žádná domácnost, ale najde uplatnění na zahradě nebo na chatě.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Kuchyňské utěrky s praktickým poutkem na zavěšení. Bavlněné utěrky nabízíme v šesti barevných variantách. Jde o ekonomy set utěrek do kuchyně z kvalitního materiálu 100% egyptské bavlny obsahující pět kusů utěrek s nižší gramáží. Nízká cena ale ještě s vysokou kvalitou utěrek. Ideálně pod odkapávač nádobí nebo pro ukládání nádobí přímo na bavlněnou utěrku. Na zahradu nebo do chaty - zde se uplatní kuchyňské utěrky bavlněné z kvalitního materiálu za přijatelnou pořizovací cenu. Jde o utěrky z bavlny, bez které se neobejde žádná domácnost.

Velikost utěrek z kvalitní bavlny je 50x70 cm.

Nejnižší gramáž 70 g/m2
Materiál: 100% egyptská bavlna

Kuchyňské bavlněné utěrky na nádobí ze jsou stálobarevné a jejich údržba je velice snadná. Tyto bavlněné utěrky na nádobí můžete běžně vyprat v pračce na 60 stupňů. Lze sušit v sušičce a žehlit při střední teplotě.

Prohlédnuté produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: