Bavlněné utěrky jednobarevná kostka - sada 3 kusů

129 Kč s DPH

Kuchyňské utěrky s praktickým poutkem na zavěšení z česané příze ve čtyřech barevných variantách (modrá, červená, zelená a hnědá) s károvaným vzorem. Utěrky ze 100% bavlny mají gramáž 200 g/m2. Sada obsahuje 3 kusy.
Utěrky z egyptské bavlny nabízí kvalitní materiál za příznivé ceny.

Více informací

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Kuchyňské utěrky s praktickým poutkem na zavěšení z česané příze Vám nabízíme ve čtyřech barevných variantách (modrá, červená, zelená a hnědá) s károvaným vzorem. Utěrky ze 100% bavlny mají gramáž 200 g/m2. Sada obsahuje 3 kusy.
Utěrky z egyptské bavlny nabízí kvalitní materiál za příznivé ceny. Oblíbený vzor.
Bavlněné utěrky na nádobí představují nepostradatelného pomocníka v každé kuchyni. Bez bavlněné kuchyňské utěrky se neobejde žádná kuchyň. Díky své savosti lze je použít nejen na nádobí, ale ji jako ručník v kuchyni, neboť jsou to utěrky příjemné na omak. Pevné vlákno nepouští chlupy a tedy tato kvalitní kuchyňská utěrka je vhodná k leštění skleniček.

Velikost utěrek z přírodní bavlny je 50x70 cm.

Vysoká gramáž : 200 g/m2
Materiál: 100% egyptská bavlna

Kuchyňské kvalitní utěrky ze 100% bavlny jsou stálobarevné a jejich údržba je velice snadná. Tyto kuchyňské utěrky bavlněné můžete běžně vyprat v pračce na 60 stupňů a žehlit při při středně vysoké teplotě.Nelze sušit v sušičce.

Prohlédnuté produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: