Dámské kapesníky se šachy - sada 3 kusů

139 Kč s DPH
-16 Kč
155 Kč s DPH

L59-sachy

Dámské látkové kapesníky ručně tištěné s dekorem šachů. Dárková sada třech ručně tištěných dámských kapesníků v exkluzivní krabičce s poutkem. Skvělý tip na nevšední dárek - jeden s výrazným dekorem figurky krále. Krásně řešená krabička nahradí dárkové balení. Nejen pro obdivovatelé šachů.

Více informací

22 ks

Skladem

Přidat na seznam přání

Více informací

Dámské látkové kapesníky ručně tištěné s dekorem šachů. Dárková sada ručně tištěných dámských kapesníků v exkluzivní krabičce s poutkem. V dárkové krabičce jsou uloženy tři kusy látkových dámských kapesníků vysoké gramáže. Obsahuje 2 sněhobílé kapesníky, ručně potištěné šachovnicí, a jeden s výrazným dekorem velké figurky z šachů (krále).
Toto balení kapesníků je bestsellerem mezi designovými dámskými kapesníky.
Krásně řešená krabička nahradí dárkové balení. Nejen pro obdivovatelé šachů a šachových partií.
Tato krabička je skvělý tip na nevšední dárek pro milovníky šachů - díky šachovnici na kapesníku stačí vzít pár kamenů, označit je černou barvou, a můžete si zahrát dámu.

Velikost dámských kapesníků s tématem šachových partií je 34x34 cm.

Kapesníky ze 100% bavlny jsou nejen velice příjemné k pokožce, ale i jejich údržba je velice snadná. Bavlněné kapesníky můžete běžně vyprat v pračce na 60 stupňů, pro větší hygienu je lze vyprat i na 90 stupňů, materiál zůstane beze změny. Při praní je možné používat i aviváž.

Rozměr krabičky: cca 12,5 x 15,5 x 2,8 cm

Prohlédnuté produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: